Koch Biler A/S

Nye biler - Koch Biler A/S

I vores salgslokaler , kan du opleve alle de nyeste modeller fra SEAT. Alle modellerne fås i en lang række forskellige versioner. Uanset om du er til en sportslig CUPRA, en af vores brændstofbesparende Ecomotive versioner, eller noget midt i mellem, kan vi finde en SEAT der passer til dig. Fælles for alle SEAT-modeller er, at de alle byder på unik SEAT-køreglæde.

Prøvetur uden forpligtelser

For at få et rigtigt indryk af en SEAT, er det altid en god idé at se, mærke og ikke mindst at køre i en de modeller, der tiltaler dig. Derfor opfordrer vi dig til at bestille en prøvetur her eller på telefon 87 38 69 00. Under menupunktet "Modeller" i venstre side kan du se alle de forskellige modeller fra SEAT, finde oplysninger om finansiering samt bestille brochurer. Du kan også bestille brochurer og priser på din nye SEAT, hvis du klikker her

Service og reparation uden overraskelser

SEAT tilbyder dig muligheden for at slippe for ubehagelige overraskelser og værkstedsregninger med en serviceaftale. Du kan læse mere om, hvordan du slipper for uforudsete omkostninger på din SEAT her.

SEAT komplet

Med SEAT KOMPLET er det nemt at overskue budgettet over din biløkonomi. Du får også en samlet løsning, hvor langt de fleste omkostningerne til finansiering, forsikring, serviceeftersyn, reparationer og dermed mange uforudsete omkostninger er omfattet af den månedlige ydelse.

Fra kun 1.465,- kr. er du kørende i en fabriksny bil, der er din egen, når aftalen er udløbet. Læs mere om SEAT KOMPLET, og se det med småt lige her.

Vores sælgere glæder sig til at give dig en god oplevelse, hos SEAT Viby og med SEAT.

Kontaktinformationer

Koch Biler A/S
Gunnar Clausens Vej 12
8260 Viby J

Tlf.: 87 38 68 00
CVR: 25623185
E-mail: koch@koch-biler.dk

Åbningstider

I dag 09:00 - 17:30
Skærtorsdag Lukket
Langfredag Lukket
Lørdag Lukket
Påskedag Lukket
2. påskedag Lukket
Tirsdag 09:00 - 17:30